Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre: "L'hostal de l'amor"

Teatro

  • Teatre: "L'hostal de l'amor"

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De sábado 17 julio 2021, 20:00 h a 21:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 17 jul.
20:00 h
Finalizado
dom. 18 jul.
18:00 h
Finalizado
La Companyia de Vers Retrobat sota la direcció de Pere Sagristà, fa la seva preestrena en exclusiva a El Centre de "L'hostal de l'amor"... Leer más

La Companyia de Vers Retrobat sota la direcció de Pere Sagristà, fa la seva preestrena en exclusiva a El Centre de "L'hostal de l'amor" de Ferran Soldevila.

Farsa en tres actes i en vers.

L’hostal de l’amor és una filigrana escènica a partir d’una de les estructures argumentals més velles que l’anar peu: amor versus desamor; importades - aquesta vegada - de la vella Commedia dell’Arte italiana. Els seus personatges principals, que ens recorden - explícitament i implícita - a Pierrot, a Colombina, a l’Arlequí, al Capità Espantall..., s’entretenen evadint-se de la realitat i voletejant per al regne de la fantasia i la melanconia; fonamenten la seva singularitat en la pura sensualitat imaginativa. El llenguatge que hi és emprat, farcit de subtils agudeses, és amb versos de distintes mides: alejandrins, decasíl·labs, octosíl·labs… En definitiva, una meravellosa peça sorgida de l’ingeni fèrtil del l’historiador Ferran Soldevila.