Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre " MAS RAMPINYO, UN DINAR DE FESTA MAJOR" a carrec de TEA345.

Teatro

  • Teatre " MAS RAMPINYO, UN DINAR DE FESTA MAJOR" a carrec de TEA345.

Ciudad: Montcada i Reixac

Lugar: Societat Cultural i Recreativa La Unió de Mas Rampinyo

De domingo 17 octubre 2021, 17:30 h a 22:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 17 oct.
17:00 h
Finalizado
20:30 h
Finalizado
1 de maig de 1999. Festa Major de Mas Rampinyo. La Cristina ha convidat tota la família a dinar. Els pares i la germana viuen a La... Leer más

1 de maig de 1999. Festa Major de Mas Rampinyo. La Cristina ha convidat tota la família a dinar. Els pares i la germana viuen a La Vallensana. El germà, a Sant Cugat. Es retroben tots, com han fet sempre per la Festa Major de Mas Rampinyo, amb les parelles i els fills.


Però la malaltia del patriarca s’està agreujant i aviat s’hauran de prendre decisions. És possible que aquest sigui el seu últim dinar plegats de Festa Major. És possible que prendre decisions comporti acceptar grans renúncies. És possible que alguns dels secrets i pensaments que mai no s’han dit surtin avui entre el primer i el segon plat. Avui tot s’acaba i, potser, avui tot comença. A Mas Rampinyo.