Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre - Planeta M.Art. Marcel Gros

Teatro

  • Teatre - Planeta M.Art. Marcel Gros

Ciudad: Ripoll

Lugar: Teatre Cinema Comtal

De domingo 20 marzo 2022, 12:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
dom. 20 mar.
12:00 h
Finalizado
Seria difícil imaginar un planeta sense art. Marcel Gros ha creat, imaginat i somiat un món interior: el Planeta M.Art. El representarà... Leer más

Seria difícil imaginar un planeta sense art. Marcel Gros ha creat, imaginat i somiat un món interior: el Planeta M.Art. El representarà amb una tecnologia d’alta definició en 3D que supera qualsevol realitat virtual. Música, paraules, formes, colors i moviment. En viu, en directe i en temps real. La sofisticada tècnica es diu “Teatre”. Si estàs observant, mirant, llegint, imaginant, somiant… Escolta els colors, mira la música, inventa paraules, juga a crear i crea jugant. Pots crear coses úniques.

El Planeta M.Art , és un Planeta imaginat, un Planeta dibuixat on tothom hi és convidat. Tu pots ser protagonista perquè no oblidis mai que tu també ets artista! Com deia Marcel Duchamp… Artista és qui sàpiga mirar!