Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre: "S'aixeca el teló"

Teatro

  • Teatre: "S'aixeca el teló"

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De viernes 25 junio 2021, 21:30 h a 23:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 25 jun.
21:30 h
Finalizado
sáb. 26 jun.
21:00 h
Finalizado
dom. 27 jun.
18:00 h
Finalizado
S’aixeca el teló de nou aquí al nostre estimat teatre del Centre, durant l’estona que dura l’espectacle tindreu l’oportunitat d’emocionar-vos... Leer más

S’aixeca el teló de nou aquí al nostre estimat teatre del Centre, durant l’estona que dura l’espectacle tindreu l’oportunitat d’emocionar-vos amb cançons emblemàtiques de musicals mítics, de sentir el ritme dels balls que veureu, de riure, gaudir i passar una bona estona amb els actors i actrius i les històries que posen en escena.

Un espectacle compost de música, ball i teatre que pretén fer-vos sentir, fer-vos vibrar, fer-vos riure i que us emocioneu. Així doncs; una cordial benvinguda estimat públic, després de tot el que hem viscut, teníem moltes ganes de veure’t i tornar a escoltar els teus aplaudiments. Dit això, estigues atent que...S’AIXECA EL TELÓ!