Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teatre: Testimoni de càrrec

Teatro

  • Teatre: Testimoni de càrrec

Ciudad: Barcelona

Lugar: Centre Moral de Gràcia

De viernes 4 febrero 2022, 22:00 h a 23:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
vie. 4 feb.
22:00 h
Finalizado
sáb. 5 feb.
22:00 h
Finalizado
dom. 6 feb.
18:00 h
Finalizado
Un assassinat cruel i sagnant embruta les catifes d'una casa senyorial de Londres. La víctima és l'Emily French, una vídua rica, amb... Leer más

Un assassinat cruel i sagnant embruta les catifes d'una casa senyorial de Londres. La víctima és l'Emily French, una vídua rica, amb qui Leonard Vole mantenia una relació amistosa. Totes les proves l'apunten a ell com autor del crim. En Leonard és un jove oportunista a qui la dama ha deixat la seva fortuna. això és, com a mínim, el què declara la Janet Mc. Intyre, la fidel criada de l'Emily. El noi insisteix que hi ha un testimoni que pot provar la seva innocència, una noia que es diu Romaine Helm.

Sir Wilfrid Roberts, un prestigiós advocat criminalista que acaba de patir un atac de cor, es fa càrrec de la seva defensa, malgrat les protestes de la seva infermera particular, la senyoreta Plimsoll.

Testimoni de càrrec és una de les obres mestres d'Agatha Christie i fou estrenada l'any 1953.