Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TEATRO – ESTUDIO DESDE EL ALMA

Teatro

  • TEATRO – ESTUDIO DESDE EL ALMA

Ciudad: Barcelona

Lugar: Recinte Fabra i Coats (Espai Bota 2)

De domingo 11 junio 2023, 19:00 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 11 jun.
19:00 h
Finalizado
En vísperas de la primavera pretén mostrar la realitat darrera dels anuncis televisius i de la premsa, exposant el sentiment en situacions... Leer más

En vísperas de la primavera pretén mostrar la realitat darrera dels anuncis televisius i de la premsa, exposant el sentiment en situacions particulars durant la invasió, despullant l’ànima ucraïnesa amb cants, paraules i accions. És una creació que es basa en fets reals, vides, dolors i pèrdues de gent senzilla i concreta, supervivents d’aquest holocaust. És un tribut a Ucraïna, el seu poble, la seva cultura, els seus cants, les seves heroïnes i la seva gent. És una súplica de PAU.

Це театральний монтаж, певною мірою перформативний, який має на меті відкрити завісу за телевізійною та пресовою рекламою, показуючи почуття в окремих ситуаціях під час вторгнення, розкриваючи українську душу піснями, словами та діями. Це творіння, в основі якого – реальні події, життя, біль і втрати простих і конкретних людей, які пережили цей Голокост. Це данина Україні, її народу, її культурі, її пісням, її героям і її народу. Це благання про МИР.