Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Tel, una història amb cançons pròpies [Cicle infantil i juvenil del Districte Zero]

Familiar

  • Tel, una història amb cançons pròpies [Cicle infantil i juvenil del Districte Zero]

Ciudad: Terrassa

Lugar: Ateneu Candela

De sábado 25 noviembre 2023, 18:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 nov.
18:00 h
Finalizado
SinopsiEl dissabte 25 de novembre a les 18h, la Llibreria Synusia presenta l'espectacle Tel, una història amb cançons pròpies. Tel... Leer más

Sinopsi

El dissabte 25 de novembre a les 18h, la Llibreria Synusia presenta l'espectacle Tel, una història amb cançons pròpies.

Tel és la història de la Miranda, una nena que té una peculiaritat que la fa sentir molt sola, com si el seu món i el de fora estiguessin separats per un tel. Té la sensació que ni ella entén a la gent, ni la gent l’entén a ella. A través d’un viatge i acompanyada d’un amic molt especial, comprendrà que el llenguatge va molt més enllà de les paraules i descobrirà que la seva manera de mirar i explicar el món també és valuosa.

L’espectacle és la posada en escena d’un àlbum il.lustrat, Tel (Adapta Editorial, 2023) de Marta Figueras Alsius, Joana de Diego i Pitu Álvarez. El projecte ha estat premiat amb un Ajut a la Creació per part de la Fundació SGAE.

Edats recomanades: a partir de 5 anys.

Artistes

Marta Figueras Alsius [actriu, creació]

Pitu Álvarez [il·lustrador, creació]

Joana de Diego [cantautora, creació]

Guille Gómez [guitarrista].

Cicle infantil i juvenil al Districte Zero

Des de fa anys, le entitats i projectes que formem part de l'Associació Districte Zero proposem conjuntament un Cicle infantil i juvenil amb propostes de teatre, música, contes, pintura, circ... Una agenda cultural compartida en que diversos projectes culturals de la zona ens unim i cree, aquest cicle amb propostes per a tots els gustos i edats.