Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Teràpia de Toc

Teatro

  • Teràpia de Toc

Ciudad: Viladecans

Lugar: Centre cultural Sant Joan

De sábado 5 marzo 2022, 21:00 h a domingo 6 marzo 2022, 21:00 h

Ver descripción del evento
Un grup de pacients amb T.O.C. (Transtorn Obsessiu Compulsiu), coincideixen a la sala d’espera de la consulta d’un afamat psicòleg... Leer más

Un grup de pacients amb T.O.C. (Transtorn Obsessiu Compulsiu), coincideixen a la sala d’espera de la consulta d’un afamat psicòleg i terapeuta. Com que el metge es retarda, han d’afrontar la llarga espera tots junts intentant mantenir a ratlla les seves maníes, impulsos, obsessions i rituals.

¿Quants de nosaltres no hem sortit intranquils de casa sense saber del cert si hem tancat be la clau de l’aigua, o del gas, o si portem les claus a sobre? Quants continuem guardant coses inservibles “per si un cas”? O preferim evitar saludar a algú que no sabem si s’ha rentat les mans i netegem abans tot allò que hem de tocar? I quants no tenim una “muletilla” que repetim continuament?

Les conductes d’aquets personatges son portades a l’extrem fins arribar al grotesc, però de ben segur que, en algún moment, ens hi sentim identificats amb almenys un d’aquests comportaments.

Adaptació de la famosa obra de teatre de l’humorista francés Laurent Baffie.

Repartiment:

Fred – Jordi Marqués Llaberia

Camilo – Marc Martínez Codina

Blanca – Núria Monmany Almirall

Maria – Rous Rivas Pozo

Lili – Anna Monmany Almirall

Pep – Marc Garrido Martos

Ajudant  –  Irene Romero Encarnación