Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Terrassa Classic Kids: Els colors de la primavera

Conciertos, Familiar

Entrápolis

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 24 octubre 2021, 12:00 h a 13:30 h

Ver descripción del evento
dom. 24 oct.
12:00 h
Finalizado
ELS COLORS DE LA PRIMAVERA Espectacle recomanat per a nadons a partir de 6 mesosAnna Costa, violoncel i veu Maria Juan, viola i veu... Leer más

ELS COLORS DE LA PRIMAVERA

Espectacle recomanat per a nadons a partir de 6 mesos

Anna Costa, violoncel i veu Maria Juan, viola i veu Toni Viñals, actor i veu

Un viatge sensorial pels colors de la primavera. Una primavera que florirà al nostre voltant, amb verds, blaus, grocs i vermells, amb forts i fluixos... i amorosos, amb dinamisme i amb tranquil·litat, amb alegria, amor i tendresa.

Una oportunitat única per apropar la música clàssica i popular als més petits, que podran seure envoltats de música i gaudir del sons i els colors de la veu, la viola i el violoncel.

Un espectacle pel més petits de la casa, on les cançons populars seran les protagonistes ( Els ocells han arribat, L’ oreneta, Tipitipitap, Arc de Sant Martí, La Marieta, El Cavallet, Dins la fosca, La lluna la pruna, Cada dia al dematí, Co co co piu piu piu, La Papallona, Zum zum, Tres pometes té el pomer, Les Bananes...) al costat d’ obres del repertori clàssic ( El matí d’ E. Grieg, El vals de les flors de P.I. Txaikovski i Pillow dance de B. Bartok)