Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Terrassa Classic Kids: La pequeña juglaresa

Conciertos, Música

  • Terrassa Classic Kids: La pequeña juglaresa
  • Terrassa Classic Kids: La pequeña juglaresa

Ciudad: Terrassa

Lugar: Auditori Municipal de Terrassa

De domingo 30 enero 2022, 12:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
dom. 30 ene.
12:00 h
Finalizado
La pequeña juglaresa Aventures musicals a l’Edat Mitjana Emilio Villalba: direcció musical, arpa, viola de tecles, viola de roda, llaüt... Leer más

La pequeña juglaresa

Aventures musicals a l’Edat Mitjana

Emilio Villalba: direcció musical, arpa, viola de tecles, viola de roda, llaüt àrab y cítola.

Sara Marina: narracions, organetto, clavisimbalum, trompeta marina, darbouka i adufe.

La Juglaresa és una nena que viu durant l'Edat Mitjana. En les seves aventures, coneixerà a diferents personatges de la història que ens expliquen com es feia música, com es tocava, com es cantava. Un viatge musical a l'edat mitjana on el públic aprèn música, ritmes i històries d'artistes musicals medievals.

Amb l'objectiu de posar en valor el patrimoni musical medieval, aquest espectacle fa servir recursos escènics que ja es feien servir durant l'Edat Mitjana per joglars i trobadors: l'ús de titelles, el conte, la cançó i la música. Vestuari d'època i un ventall d'instruments medievals faran viatjar al públic al nostre passat medieval encara tan present en l'arquitectura de les nostres ciutats i pobles.