Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

The Common Ground

Culturales, Danza

Entrápolis

Ciudad: Terrassa

Lugar: Teatre Principal

De domingo 17 marzo 2024, 18:00 h a 19:10 h

Ver descripción del evento
dom. 17 mar.
18:00 h
Finalizado
La relació entre allò que és igual per a tothom i allò que diferencia els uns dels altres és el tema d'una coreografia ficcional creuada... Leer más

La relació entre allò que és igual per a tothom i allò que diferencia els uns dels altres és el tema d'una coreografia ficcional creuada per elements fantàstics. Sis intèrprets, quatre dels quals persones migrants, exploraran el concepte de l'alteritat, encarnat en la idea del “monstre”, aplicada a tot allò que excedeix els límits i trenca la norma. Es preguntaran amb el llenguatge de la dansa si és possible crear una comunitat al voltant del concepte de diversitat.

És la proposta més nova de la companyia de Poliana Lima, que ofereix amb aquest muntatge el segon lliurament d'un tríptic que va començar amb Oro Negro (2022) i acabarà amb Carnaval. Ella és una coreògrafa, ballarina i docent nascuda al Brasil i establerta a Madrid.