Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

The Hanfris Quartet - Concert de Festa Major

Música

  • The Hanfris Quartet - Concert de Festa Major

Ciudad: Canet de Mar

Lugar: Pistes Institut Lluís Domènech i Montaner

Inicio: viernes 25 junio 2021, 22:30 h

Ver descripción del evento
vie. 25 jun.
22:30 h
Finalizado
The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009 i quatre vegades medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. Els... Leer más

The Hanfris Quartet és un grup vocal masculí format el 2009 i quatre vegades medalla d’or al Campionat d’Espanya de Quartets Barbershop. Els quatre membres, que compten amb una llarga trajectòria en formacions d’expressió exclusivament vocal, ajunten les seves capacitats per oferir un concert d’alta qualitat tècnica i interpretativa i carregada amb grans dosis d’humor. El concepte d’espectacle arrenca de l’estil de la música de barberia i s’amplia i es projecta mitjançant una proposta dinàmica, alegre i d’alta connexió amb el públic, presentant versions de cançons de rock&roll, estàndards del jazz, swing, musicals, bandes sonores de pel·lícules, pop, rumba catalana i peces pròpies de l’estil.

  • . obertura de portes: 22:00
  • . concert: 22:30

Presentació de l'acte a càrrec de Ferran Medina 

- Cada entrada és per a dues persones

#CULTURA SEGURA