Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

The Red Pig Bros

Música

  • The Red Pig Bros
  • The Red Pig Bros

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Escoles Velles

De domingo 4 abril 2021, 12:30 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
dom. 4 abr.
12:30 h
Finalizado
Els honky tonks eren locals rudes del sud profund que servien alcohol a clients de classe obrera. De vegades oferien espectacles de... Leer más

Els honky tonks eren locals rudes del sud profund que servien alcohol a clients de classe obrera. De vegades oferien espectacles de petites bandes o pianista amb ballarina inclosa i en ocasions eren bordells. Es solien localitzar especialment en poblats miners, fortaleses militars i llocs d'extracció de petroli a les grans planes de sud dels estats units.

Impregnat d'aquest ambient després de llargues estades a Nashville i per l'amor als grans clàssics de la música Americana, Xavi Olle (veu i líder d'aquesta banda) neix THE RED PIG CROSSING, construint tant el repertori com la seva formació de músics (Joan Berbin a la bateria, Marcel Barrera a el baix i segona veu i David Soler a l'Pedalsteel).

Relaxeu-vos per gaudir assaborint de les balades que han donat veu grans solistes de la musica country.