Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Tivissa en flor

Culturales

  • Tivissa en flor
  • Tivissa en flor
  • Tivissa en flor

Ciudad: Tivissa

Lugar: Espai Ilercavònia, nucli antic Tivissa

De sábado 21 marzo 2020, 16:30 h a domingo 22 marzo 2020, 18:30 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 14 mar.
16:30 h
Finalizado
dom. 22 mar.
16:30 h
Finalizado
sáb. 28 mar.
16:30 h
Finalizado
Després del fred de l’hivern els cirerers floreixen amb la vinguda del bon temps. L’olor impregna l’aire i el color blanc de la flor... Leer más

Després del fred de l’hivern els cirerers floreixen amb la vinguda del bon temps. L’olor impregna l’aire i el color blanc de la flor engalana el paisatge dels voltants de Tivissa, generant un espectacle visual digne de ser contemplat.

Aprofitant aquesta bellesa excepcional dels camps, proposem una experiència que ens farà veure amb uns altres ulls el nostre entorn!

En primer lloc, començarem per una visita a l’Espai Ilercavònia per descobrir els orígens de l’agricultura en aquestes terres des de l’època ibèrica. Des d’allà també contemplarem les espectaculars vistes agràries de la zona i ens hi endinsarem en un breu recorregut, comentant anècdotes i històries del poble.

També arribarem fins al camp on la Laura, la mateixa pagesa, ens introduirà en l’univers de la floració i de l’agricultura ecològica, en un entorn immillorable.

Finalment, a l’acabar retornarem al punt de partida, l’Espai Ilercavònia, al centre de Tivissa.

Us hi esperem!