Finalizado

'El Trencanous' - Ballet de Barcelona (TORTOSA)

ver detalle del evento

Lugar: Teatre Auditori Felip Pedrell

De 11-02-2023 20:00 a 11-02-2023 21:45

Categorias: Danza

El Ballet de Barcelona arriba a Tortosa després de la seva extensa gira nacional i internacional amb el seu aclamat Trencanous.Quan... Leer más

El Ballet de Barcelona arriba a Tortosa després de la seva extensa gira nacional i internacional amb el seu aclamat Trencanous.


Quan el rellotge marca les dotze la nit de Reis, l’oncle Deulofeu fa entrega d’un peculiar Trencanous a la Clara. Un cop adormida, la valenta i atrevida jove, lluita amb ratolins entremaliats, i junt amb el seu Trencanous s’endinsa en un preciós viatge travessant una tempesta d’hivern, fins a arribar al Món dels Dolços. Un meravellós món ple de màgia i fantasia on tots dos són rebuts amb dolces danses de diferents cultures: la Xocolata espanyola, el Te xinès, el Cafè de l’Aràbia, el Massapà francès, Bastons de Menta russos i com no podia faltar en aquesta producció, els Carquinyolis i Neules catalans.

Un viatge de somnis on la nostra protagonista troba la seva força interior que desconeixia tenir. El plaer més dolç d'aquestes festes!

Las inscripciones estan cerradas.