Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TOSCA

Cine

  • TOSCA

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De sábado 3 octubre 2020, 16:00 h a 18:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 3 oct.
16:00 h
Finalizado
Amb la nova producció de Tosca a l’edició crítica de Roger Parker per a Ricordi, el director musical Riccardo Chailly continua el seu... Leer más

Amb la nova producció de Tosca a l’edició crítica de Roger Parker per a Ricordi, el director musical Riccardo Chailly continua el seu projecte de presentar les òperes de Giacomo Puccini a la llum de les darreres investigacions musicològiques, amb les quals ja ha portat Turandot, La fanciulla del West, Madama Butterfly i Manon Lescaut torna a la Scala. Tot i que, al llarg de les dècades, l’obra de Gioachino Rossini i Giuseppe Verdi s’ha revaloritzat gràcies a edicions crítiques i a l’examen de variants, les obres mestres de Giacomo Puccini s’han presentat fins ara en versions que sovint, sense adonar-se, portaven les incrustacions de la tradició; d’aquí la importància d’aquesta proposta. Tanmateix, aquesta inauguració de Tosca serà sobretot una celebració de la música –gràcies també a les excel·lents veus d’Anna Netrebko, Francesco Meli i Luca Salsi– i del teatre, amb el retorn del director Davide Livermore i dels escenògrafs Giò Forma, ja molt aclamat per a Atila del 7 de desembre de 2018.