Finalizado

TRIBUTO AL GENIO

ver detalle del evento

Lugar: CASINO L'ALIANÇA DEL POBLENOU

De 13-09-2022 20:00 a 13-09-2022 21:00

Categorias: Teatro

L’Àngel Miralles ens presenta TRIBUTO AL GENIO, un homenatge a l’humorista més important del s.XX en el nostre país. Un particular... Leer más

L’Àngel Miralles ens presenta TRIBUTO AL GENIO, un homenatge a l’humorista més important del s.XX en el nostre país. Un particular homenatge al mestre de l’humor serio, l’Eugenio, amb un llenguatge còmic singular i amb el seu inconfusibe estil i segell (els silencis i el fum al seu voltant) que ha transcendit generacions rere generacions i que segueix fent-nos riure com mai.

Quin show faria l’Eugenio si avui estigués entre nosaltres? Aquesta és la reflexió que va fer l’Àngel Miralles, el que durant anys ha sigut el seu imitador oficial d’aquest mite i que l’ha portat a crear TRIBUTO AL GENIO. La precisa imitació de Miralles, que va impressionar fins i tot a la pròpia família del mestre, entusiasma el públic per la increïble semblança del gest i la seva veu.

Durant una hora, gaudirem dels seus acudits més populars ajudat de les famoses pauses marca de la casa, i acompanyat del seu fidel tamboret, d’una cigarreta i del seu inseparable vodka amb taronja.

Las inscripciones estan cerradas.