Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TÚNEL DEL TERROR DEL VALLÈS-EXPEDIENT JAQUELINE II ! XI edició de MILNOTES & la FINCA produccions.

Culturales

  • TÚNEL DEL TERROR DEL VALLÈS-EXPEDIENT JAQUELINE II ! XI edició de MILNOTES & la FINCA produccions.

Ciudad: Ametlla del Vallès, L'

Lugar: LA FINCA- ESPAI CAN PAGÈS

De jueves 31 octubre 2019, 18:00 h a domingo 17 noviembre 2019, 23:50 h

Ver descripción del evento
Dies:20 d'octubre de 18h a 00h -12€ anticipada en web fins dia 15 octubre-14 € a partir del 15 d´octubre27 d'octubre de 18h a 00h... Leer más

Dies:
20 d'octubre de 18h a 00h -12€ anticipada en web fins dia 15 octubre-14 € a partir del 15 d´octubre
27 d'octubre de 18h a 00h - -12€ anticipada en web fins dia 15 octubre-14 € a partir del 15 d´octubre
31 d'octubre de 19h a 2h de la matinada- ESPECIAL -15€ anticipada en web fins dia 20 octubre-17 € a partir del 20 d'octubre
3 de novembre de 17h a 00h  -12€ anticipada en web fins dia 15 octubre-14 € a partir del 15 d'octubre
10 de novembre de 17h a 00h   -12€ anticipada en web fins dia 20 d´octubre-14 € a partir del 21 d'octubre
17 de novembre de 17h a 00h - 12 € anticipada en web fins dia 25 d´octubre- 14€ a partir del 26 d'octubre.

La venta de les entrades online es posaràn a la venta el proper dia 23 de Setembre.

Amb motiu de l´èxit obtingut l’any passat amb el Túnel del terror de Milnotes i La Finca Produccions EXPEDIENT JAQUELINE, on entre altres distincions, vem ser nominats com a MILLOR HUNTER HOUSE 2018, enguany tornem a reproduir la història amb un espectacle RENOVAT I AMPLIAT, amb més recorregut, actors i efectes especials. L’ antiga mansió esdevindrà un escenari perfecte per reviure la continuación de la coneguda historia de la Jacqueline. Una historia que va omplir titulars a la seva època i que encara avui en dia ningú ha descobert què va passar realment...el que sí sabem es que tothom que s'ha endinsat en aquesta historia ha patit d'una manera o una altre la seva maledicció.

Et pensàves que ja ho sabíes tot referent a l’expedient Jaqueline?....Vols saber que hi ha després de la mort?...doncs atreveix-te a entrar en aquest túnel interactiu, amb grans ambientacions, efectes especials , actors professionals i caracteritzats per a la ocasió com si de una pel·lícula es tractés. Nous personatges, noves situacions, nous efectes i sobretot, noves preguntes de les que hauràs d’esverinar la o les respostes.

El túnel de Milnotes és de referència a la comarca per la seva originalitat, posada en escena, més de XI edicions , número de visitants i durada, i aquest any de nou juntament amb la Finca produccions ho allarguem més encara: més de 450 metres de recorregut en una mansió de tres plantes, on hauràs de mantenir els ulls i els sentits molt oberts.

-Entrades per franges horàries de 1 hora.
-Accés al túnel en grups de 8-10 persones cada 10 minuts aprox
-No es permetrà l´entrada a menors de 5 anys
-Els menors de 14 anys han d´anar acompanyats sempre d´un adult.
-No recomanable a persones cardiòpates, ni embarassades.
-No accés possible a l´espectacle a persones amb mobilitat reduïda per escales.
-Zona de pàrquing gratuïta.

A més a més a l´exterior del túnel trobaràs una zona chill-out ambientada en un cementiri, amb bona música, photocall, animació terrorífica i servei de barres.

I com a gran novetat, aprofitant la fusió entre La Finca i Milnotes, el dia 31 d'octubre , amb la mateixa entrada del túnel, podreu gaudir  de la gran festa  ESPECIAL HALLOWEEN amb sessió “discotequera” amb la musica  de tots els temps ,amenitzada pel millor DJ, ideal per acabar una vetllada de por : Horari de 00h a la matinada.


Important: tria bé la teva sessió i l'horari perquè una vegada adquirida la teva/es entrada/es, no podràs fer canvi de sessions i horaris. Tampoc es faran devolucions.