Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

TURANDOT (Arena Di Verona)

Cine, Conciertos

  • TURANDOT (Arena Di Verona)
Agotadas

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De jueves 30 julio 2020, 18:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
jue. 30 jul.
18:00 h
Finalizado
Turandot des del Arena di Verona a la llegendària producció de Franco Ze Relli de l’obra mestra de Puccini. El prestiogioso Festival... Leer más

Turandot des del Arena di Verona a la llegendària producció de Franco Ze Relli de l’obra mestra de Puccini. El prestiogioso Festival de Verona ret homenatge a l’aclamat director de escena Franco Ze Relli en el seu 88 edició. Ze Relli ofereix una sumptuosa posada en escena del conte de fades de la princesa Turandot, qui només es casarà amb el príncep que resolgui les seves endevinalles. La soprano russa Maria Guleghina interpreta una brillant Turandot. Salvatore Licitra, en el paper de Calaf, triomfa amb el seu imponent veu mantenint el control fins i tot en el registre més alt. Mentre que la soprano Tamar Iveri es converteix en una preciosa i sensible Liù. El mestre Giuliano Carella és l’encarregat de dirigir a l’Orquestra i Cor l’Arena di Verona.

Director de escena: Franco Zeffirelli
Coreografía: Maria Grazia Garofoli
Vestuari: Emi Wada
Direcció Musical: Giuliano Carella
Orquesta, coro y cuerpo de ballet de la Fondazione Arena di Verona

Repartiment:
La Principessa Turandot: Maria Guleghina
L’Imperatore Altoum: Carlo Bosi
Timur: Luiz-Octavio Faria
Calaf: Salvatore Licitra
Liù: Tamar Iveri
Ping: Leonardo Lopez Linarès
Pong:  Gianluca Bocchino
Pang: Saverio Fiore