Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

ÚLTIMA NOCHE EN EL SOHO (VOSE)

Cine

  • ÚLTIMA NOCHE EN EL SOHO (VOSE)

Ciudad: Sitges

Lugar: Cinema Prado de Sitges

De viernes 14 enero 2022, 22:00 h a sábado 15 enero 2022, 0:15 h

Ver descripción del evento
La Última Noche en el Soho VOSE Last Night in Soho (Última nit al Soho) és l’última pel·lícula de l’aclamat director Edgar Wright (Baby... Leer más

La Última Noche en el Soho VOSE

Last Night in Soho (Última nit al Soho) és l’última pel·lícula de l’aclamat director Edgar Wright (Baby Driver i Benvinguts a la fi del món). Thomasin McKenzie i Anya Taylor-Joy protagonitzen aquesta història de suspens que ens farà viatjar al Londres dels anys 60.

Sinopsi

Al thriller psicològic de l’aclamat director Edgar Wright, Eloise, una aspirant a dissenyadora de moda, és misteriosament capaç d’entrar a la dècada de 1960, on es troba amb una enlluernadora aspirant a cantant, Sandie. Però el glamour no és tot el que sembla i els somnis del passat comencen a esquerdar-se i estellar-se en una cosa molt més fosca.

Fitxa Tècnica

Calificació: 16 anys

Gènere: Thriller

Durada: 118′

Director: Edgar Wright

Any: 2021

Repartiment: Thomasin McKenzie, Anya Taylor-Joy, Matt Smith, Terence Stamp, Diana Rigg, Rita Tushingham, Synnove Karlsen, Joakim Skarli, Andrew Bicknell, Colin Mace, Michael Ajao, Will Rogers, Will Rowlands,

Idioma original: Anglès

País: Regne Unit