Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Un circ de contes

Familiar, Teatro

  • Un circ de contes
  • Un circ de contes

Ciudad: Esplugues de Llobregat

Lugar: L'Avenç Centre Cultural

De domingo 17 diciembre 2023, 12:00 h a 12:45 h

Ver descripción del evento
En Xavier Basté, narrador d’històries, mestre de cerimònies, comun píster, recorda aventures passades en el circ; sembla saber coses... Leer más

En Xavier Basté, narrador d’històries, mestre de cerimònies, comun píster, recorda aventures passades en el circ; sembla saber coses que la majoria de gent no sap...

Un espectacle de contes i pallassos amb un narrador molt especial, recorda aventures passades al circ i us durà fins als extraordinaris circs ambulants d’abans.

Històries amb personatges fascinants, com l’amazona, el faquir, els pallassos, l’equilibrista o el forçut. Alguna us deixarà amb l’ai al cor, d’altres us faran riure, però totes son relats emocionants, tendres, feliços!

En qualsevol cas, deixeu-vos dur de la mà d’aquest narrador de circ que també té la seva història . Una sorpresa us espera al final. Si la voleu saber, passeu, passeu…que comença la funció!


Entrada infant (de 2 a 10 anys): 8eur

Soci júnior (2-10 anys): 5eur

Entrada acompanyant (a partir de 11 anys): 3eur

Entrada menors de 2 anys (no cal reservar entrada): gratuït