Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

UN DIA AL CIRC CRIC

Culturales, Familiar

  • UN DIA AL CIRC CRIC
  • UN DIA AL CIRC CRIC
  • UN DIA AL CIRC CRIC

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Circ Cric

De domingo 30 abril 2023, 11:30 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
UN DIA AL CIRC CRICCIRC I NATURA: UNA MÀGICA AVENTURADes de 1996 més de 300.000 nenes i nens de tot Catalunya han passat pel CIRC... Leer más

UN DIA AL CIRC CRIC

CIRC I NATURA: UNA MÀGICA AVENTURA

Des de 1996 més de 300.000 nenes i nens de tot Catalunya han passat pel CIRC CRIC al Montseny i han gaudit dels nostres espectacles ideats expressament per a escolars.

Aquest espectacles tenen com objectiu fer partícips als nostres nois i noies de l’esperit i l’encanteri del circ i difondre els seus valors que considerem importants de transmetre als nostres infants. I els despertarà moltes i diferents emocions. Valors com l’esforç personal i col·lectiu, l’habilitat, l’enginy, la solidaritat, la pluralitat, el respecte. Al circ tot és possible: descobrir, jugar, somiar, riure, compartir, aprendre, Tot GAUDINT!

Tot plegat en plena natura al bell mig del Parc Natural del Montseny, declarat Reserva de la Biosfera des de l’any 1978, una immersió en la natura inigualable.

Aquesta temporada 2023, de manera excepcional obrim al públic en general la possibilitat de fruir d’aquesta activitat que compta amb els reconeixements, entre d’altres: Premi Nacional de Cultura 2005 de la Generalitat de Catalunya, Guardó Marta Mata 2008 de Rosa Sensat, premio Nacional de Circo 2013 de l’INAEM.


FITXA ARTÍSTICA:

Idea original i direcció: TORTELL POLTRONA

Animació i rebuda: PEP CALLAU & LLUÍS RODRÍGUEZ

Pallassos: TORTELL POLTRONA, SENYORETA TITAT (Montserrat Trias), BOBAS (Boris Ribas), PETITA LU (Luara Mateu)

Acròbates:  MARINA BENITES, DANI FONCU, GUILLERMO ARANZANA I ANASTASIA KARAMPOURNIOTI

Sonorització:  JONATHAN JIMÉNEZ


Il·luminació: EDU MAURI


Vestuari: Cristina Fortuny, Txell Janot, Rosa Soler, Emma Escolano

Escenografia: Taller Escenografia Jordi Castells

Espectacle per a tots els públics

Durada: 2 hores

L’activitat consta d’animació de benvinguda a l’aire lliure i espectacle amb mitja part