Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Un enemic del poble

Teatro

  • Un enemic del poble

Ciudad: Sant Cugat del Vallès

Lugar: Auditori Col·legi Viaró Global School

Inicio: domingo 20 junio 2021, 18:00 h

Ver descripción del evento
dom. 20 jun.
18:00 h
Finalizado
Després d’un brot infecciós el doctor Thomas Stockmann descobreix que les aigües del balneari del seu poble estan contaminades. La... Leer más

Després d’un brot infecciós el doctor Thomas Stockmann descobreix que les aigües del balneari del seu poble estan contaminades. La seva germana, l’alcadessa Eiliff Stockmann, l’advertexi del risc de fer-ho públic: el poble sencer viu del balneari i si el tanquen el desastre serà total. Enmig de pressions de tota mena el doctor Stockmann haurà de triar entre ser fidel al seu deure professional o bé convertir-se en un enemic del poble.

L’escomesa d’una obra de text és un repte molt especial per a qualsevol companyia teatral perquè les actrius i els actors han de basar la seva interpretació sobretot en la força dialèctica, en el pes de les paraules; i perquè han d’aconseguir transmetre la seva veritat al públic i mantenir-lo en tensió tot al llarg dels cinc actes d’aquest drama apassionant.

Si l’espectador es debat, pren partit o dubta; si participa dels dilemes que se’ns presenten a “Un enemic del poble” voldrà dir que el nostre intent ha estat reeixit. Si més no, ens hem conjurat (durant tot un curs d’assajos en pandèmia) per intentar-ho.