Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Un món de contes

Familiar

  • Un món de contes
  • Un món de contes
  • Un món de contes

Ciudad: Sant Cugat del Vallès

Lugar: Teatre Can Ninot

De domingo 2 octubre 2022, 12:00 h a 13:00 h

Ver descripción del evento
dom. 2 oct.
12:00 h
Finalizado
És un viatge imaginari per la rondallística de diferents continents, on un narrador/titellaire, utilitzant diferents tipus de titelles,... Leer más

És un viatge imaginari per la rondallística de diferents continents, on un narrador/titellaire, utilitzant diferents tipus de titelles, ens descobreix la bellesa i el missatge que contenen totes les històries. Una volta al món amb les ales de la imaginació.

El llop afamat situat a Amèrica. Mostra les trifulgues d’un llop que es vol cruspir, si o si, una ovella. L’enginy, astúcia i picardia la farà que el llop no aconsegueixi mai el seu objectiu!

La Maixa i l’os situat a Rússia. Planteja l’aventura d’una nena que s’ha d’espavilar molt, per no haver de viure a la cova d’un os i poder retornar a casa.

No us refieu dels tigres situat a Corea. Narra la problemàtica en què es troba immers un marxant, que per salvar un tigre, es veu en una situació difícil de resoldre.


Companyia: Titelles Naip


Menors de 18 mesos entrada gratuïta, la resta del públic entrades a 7'5€