Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

UN PONT CAP A TERABITHIA - Cineclub Familiar

Cine

  • UN PONT CAP A TERABITHIA - Cineclub Familiar

Ciudad: Sant Esteve de Palautordera

Lugar: Teatre Pare Casals

De domingo 8 enero 2023, 18:00 h a 19:30 h

Ver descripción del evento
dom. 8 ene.
18:00 h
Finalizado
En Jess Aarons és un nen nord-americà de 13 anys amb una vida no massa feliç. A casa seva, costa arribar a final de mes perquè els... Leer más

En Jess Aarons és un nen nord-americà de 13 anys amb una vida no massa feliç. A casa seva, costa arribar a final de mes perquè els ingressos no donen per satisfer les necessitats de tota la família, formada per dues germanes grans, dues de més petites, ell, el pare i la mare. A l’escola, alguns companys de classe i també alumnes de cursos més alts li fan bullying.


En plena adolescència, a en Jess se li fa difícil sobreposar-se a les circumstàncies del dia a dia. Malgrat tot, és un noi responsable i amb capacitat d’esforç. La seva gran afició és dibuixar. En un full de paper és on deixa volar tota la seva imaginació.


Per sort, arriba a classe una nova companya, la Leslie Burke, una noia intel·ligent i enèrgica que sacseja la vida d’en Jess. És la filla única d’un escriptor i una escriptora benestants que s’instal·len a la casa veïna de la família del noi. La Leslie, d’entrada, genera molts recels a en Jess, però ella se li acosta igualment. Amb el temps, descobreixen que comparteixen moltes afinitats i comencen a construir una profunda amistat.


Jugant al bosc del costat de casa seva, un dia troben el passatge cap a un país imaginari, poblat per éssers estranys. L’indret es converteix en el seu racó secret, que els uneix de manera especial i els ajuda a sobreposar-se als problemes de la quotidianitat. La Leslie és molt enginyosa, i introdueix a en Jess en un món de fantasia i també d’autoafirmació. Però la tragèdia truca a la porta.