Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Una botiga on rondinar

Cine

  • Una botiga on rondinar

Ciudad: Barcelona

Lugar: Lluïsos d'Horta

Inicio: viernes 19 mayo 2023, 20:00 h

Ver descripción del evento
vie. 19 may.
20:00 h
Finalizado
#LluïsosCinema presenta el Docs DEL MES de DocsBarcelona. El documental de maig és UNA BOTIGA ON RONDINAR de Lukasz Kowalski. (2022... Leer más

#LluïsosCinema presenta el Docs DEL MES de DocsBarcelona. El documental de maig és UNA BOTIGA ON RONDINAR de Lukasz Kowalski. (2022 - 81 min. VO en polonès, subtitulada en català. Producció: Polònia. Títol original: The Pawnshop).

Una emotiva història, plena d’un humor boig i estrany, que mostra com els propietaris d’una casa d’empenyoraments lluiten per sobreviure mentre ajuden a aquelles persones més necessitades.

La Jola i el Wiesiek són una excèntrica parella de negocis de Bytom, Pòlonia. Posseeixen, probablement, la casa d’empenyoraments més gran a Europa. No obstant, el seu temps de glòria ha acabat degut al tancament de les mines i el creixement de l’atur a la ciutat. Privats de queviures, els habitants de la “Detroit Polonesa” cada cop empenyoren més objectes absurds i sense ús. Ni les boges idees de màrqueting d’en Wiesiek, ni el tendre cor de la Jola poden ajudar a la decadent economia. Ella ajuda els clients no només amb paraules amables, sinó també amb una sopa calenta o una manta. Tot i que la casa d’empenyoraments porta pèrdues, aquesta s’ha convertit en un centre de vida important per a la comunitat local. El negoci aviat es trobarà en el llindar de la insolvència i la relació de la Jola i el Wiesiek es posarà a prova. Una història que mostra com davant d’un desastre imminent, la creativitat i la força no tenen límits.