Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Una nit amb el MAG LARI

Familiar

  • Una nit amb el MAG LARI

Ciudad: Pineda de Mar

Lugar: Auditori de Pineda de Mar

De sábado 31 octubre 2020, 16:00 h a 21:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 31 oct.
16:00 h
Finalizado
19:00 h
Finalizado
Després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada... Leer más

Després de més de 25 anys fent funcions per tot arreu, m'adono que la meva vida és una gira constant i, en el fons, el que més m'agrada és ser damunt els escenaris, com més diversos millor, coneixent gent i llocs diferents, fent el que se'm dona més bé: il·lusionar i fer riure el públic.

Aquesta nit és una nit de festa per a mi, perquè la passaré amb vosaltres. Una nit amb el Mag Lari de sempre, amb la sorpresa, amb l'humor de sempre i, sobretot, amb la il·lusió de sempre!
Una nit màgica, una nit amb el Mag Lari!


Per raó de les mesures contra la COVID-19, en comprar les entrades pot ser que trobeu que el funcionament ha variat. És per la seguretat de tots. Tanmateix no us podreu treure la mascareta durant l'espectacle.