Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Una trama mal ordida

Culturales, Teatro

  • Una trama mal ordida

Ciudad: Sant Quirze del Vallès

Lugar: La Patronal - Sala Josep Brossa

De sábado 25 enero 2020, 20:00 h a 21:30 h

Ver descripción del evento
sáb. 25 ene.
20:00 h
Finalizado
El dissabte 25 de gener, a les 20.00, la Patronal s'omplirà de misteri amb l'obra de teatre "Una trama mal ordida" de la companyia... Leer más

El dissabte 25 de gener, a les 20.00, la Patronal s'omplirà de misteri amb l'obra de teatre "Una trama mal ordida" de la companyia Encert de Sabadell.

L'Associació Artística Encert porta 14 anys fent teatre i ha estat seleccionada diverses vegades en les mostres de teatre amateur més importants de Catalunya. També ha participat en concursos teatrals on porta guanyats 21 premis.

A l’arribar a l’edat de jubilació, el sabadellenc Quirze Ginebró i Balasch, industrial del tèxtil, no té ganes de seguir al peu del canó i vol posar algú al front de l’empresa.

Per a explicar a la família la decisió que ha pres, convoca els quatre fills. Un fet inesperat fa que les coses canviïn l’endemà al matí.

Entrada general: 8€

Socis Espai i menors de 18 anys: 6€