Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

UNIVERSITAT, SEMINARI, HOSPITAL tot a l'Esquerra de l'Eixample

Culturales

  • UNIVERSITAT, SEMINARI, HOSPITAL tot a l'Esquerra de l'Eixample

Ciudad: Barcelona

Lugar: Eixample Esquerra

De viernes 1 abril 2022, 17:00 h a 19:00 h

Ver descripción del evento
Veniu a descobrir un fet insòlit a tota la ciutat de Barcelona que comença a la Universitat i que acaba a la presó Model. Si fem un... Leer más

Veniu a descobrir un fet insòlit a tota la ciutat de Barcelona que comença a la Universitat i que acaba a la presó Model.

Si fem un repàs ràpid dels barris de Barcelona veurem que no hi ha cap altre barri que tingui Universitat, Seminari, Mercat Municipal, Hospital amb Facultat de Medicina, Fàbrica reconvertida en Escola Industrial i Presó (en funcionament fins fa 4 dies).

Això només passa aquí a l’esquerra de l’Eixample.

L’esquerra de l’Eixample és un barri que ens ajuda a entendre els grans canvis polítics, socials, econòmics que van tenir lloc a una ciutat que havia tirat les seves muralles que l’estaven ofegant i que tenia una necessitat urgent de nous equipaments.

Veurem afectacions al disseny de l’Eixample de Cerdà, com es desenvolupen els barris i que els afecta, i quin barri tenim ara i com el podem conèixer i viure millor.


Ens trobem a la porta de la Universitat.