Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VALERIA CASTRO al Festival Altaveu

Conciertos, Culturales

  • VALERIA CASTRO al Festival Altaveu

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Massallera

De viernes 10 septiembre 2021, 22:30 h a 23:30 h

Ver descripción del evento
vie. 10 sept.
22:30 h
Finalizado
CANVI D'UBICACIÓ! Els concerts d'AMAIA MIRANDA , ANA BRENES i VALERIA CASTRO que es realitzaven als Jardins de l'Ateneu es traslladen... Leer más

CANVI D'UBICACIÓ! Els concerts d'AMAIA MIRANDA , ANA BRENES i VALERIA CASTRO que es realitzaven als Jardins de l'Ateneu es traslladen al teatre de Can Massallera (Carrer Malloca, 30) per prevenir en cas de pluges.


VALERIA CASTRO

Es va donar a conèixer fent versions per les xarxes socials i aquest reconeixement la impulsada a tirar endavant el seu primer projecte composat per ella: sensibilitat, una estètica molt cuidada i un petit homenatge al folklore amb molt bon gust.


  • Escenari Can Massallera
  • Accés al recinte per Carrer Mallorca, 30. 08830, Sant Boi de Llobregat
  • Obertura portes: 21.20h
  • Inici actuació: 21.35h
  • Fi de l'actuació: 22.35h


* La reserva només serà vàlida fins a l’hora d’inici del concert: Si has realitzat una reserva, però no ets present a l’accés una vegada l’actuació ha començat, la teva reserva quedarà anul·lada i podrà ser ocupada per una altra persona.

* Si finalment no pots assistir, et preguem que ens ho facis saber enviant un correu electrònic a [email protected] amb les dades personals i el correu electrònic de la persona que va gestionar la reserva, per poder anul·lar-la i cedir el seient a una altra persona.

* Si el dia de l’actuació presentes símptomes de Covid o estàs a l’espera d’una PCR, cal que anul·lis la reserva i no assisteixis a cap dels esdeveniments programats.

  • Les entrades són no numerades. S'accedirà al recinte per ordre de cua.
  • Per facilitar l’accés al recinte i no perdre la vostra reserva, et recomanem que vinguis al recinte 15 minuts abans de l’inici de l’actuació.
  • Una vegada dins el recinte, el públic haurà d’estar assegut al seient assignat, mantenir les distàncies i amb la mascareta posada correctament sempre que s’hagi de realitzar algun desplaçament cap a la zona de lavabos, control d’accés o a la barra. 

Consulta més informació sobre les condicions de les entrades a: https://festivalaltaveu.cat/entrades/