Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Variacions Goldberg

Teatro

  • Variacions Goldberg

Ciudad: Vilanova i la Geltrú

Lugar: Círcol Catòlic de Vilanova i la Geltrú (2b)

De domingo 25 septiembre 2022, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
dom. 25 sept.
19:00 h
Finalizado
L’Escotilló, després de més de dos anys d’intentar aixecar la nostra proposta, atacades per una de les pitjors plagues contemporànies... Leer más

L’Escotilló, després de més de dos anys d’intentar aixecar la nostra proposta, atacades per una de les pitjors plagues contemporànies que ha patit la nostra societat, ens mostrem aquí, davant vostre, amb la intenció que el sentit de l’humor, la reflexió i , per damunt de tot, la humanitat d’aquests éssers omplin el Círcol Catòlic. Després de l’estrena del passat 8, 9 i 10 d’Abril, les Variacions Goldberg tornen al escenari i a dins de la programació de Platea Jove.

SINOPSIS

Fracassar, sempre fracassar, tornar a fracassar, fracassar millor.” Hi ha projectes que neixen amb una vocació clara de fracàs, amb la decadència clavada de soc arrel en l’epicentre de la seva gènesi. Una companyia de teatre vol aixecar l’Antic Testament, i per això l’espai buit d’un teatre destartalat es convertirà en una Jerusalem post dramàtica. Mr. Jay, el director d’aquest despropòsit, té ínfules de divinitat creativa i no desaprofita l’oportunitat per maltractar la resta de participants del “gloriós” muntatge. La seva ira la pateix especialment en Goldberg, un esforçat ajudant de direcció que se sent víctima (o juga a ser-ho) dels mals del món. Tabori ens convida a viure la Creació teatral des d’un lloc ple de sentit de l’humor, des de l’anàlisi de les fragilitats humanes, i dels pesos històrics que carreguem sobre les nostres espatlles.

“Show must go on!”