Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VENIM DE CLAVÉ

Conciertos, Música

  • VENIM DE CLAVÉ
  • VENIM DE CLAVÉ

Ciudad: Llinars del Vallès

Lugar: Teatre Auditori Llinars

Inicio: domingo 25 febrero 2024, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 25 feb.
19:00 h
Finalizado
La tradició coral del nostre país és una de les més potents d'Europa, amb una forta implantació social i una salut de ferro que li... Leer más

La tradició coral del nostre país és una de les més potents d'Europa, amb una forta implantació social i una salut de ferro que li ha permès travessar moments històrics de tota mena fins a convertir-la en un símbol de la nació.

Una tradició que va néixer amb un personatge visionari, Josep Anselm Clavé, de qui enguany (2024) commemorem el dos-cents aniversari del naixement.

Aquest programa proposa una selecció d'obres corals d'autors ben diversos, partint d'obres del mateix Clavé, continuant amb referents com Nicolau, Morera i Millet, i acabant amb imprescindibles com Taltabull, Oltra i Saderra, oferirem petites joies que ens permetran fer un viatge en el temps i copsar la grandesa d'aquest patrimoni, tot guiat per en Xavier Chavarria, com a narrador del concert.


Cor de Cambra de Granollers

Narrador: Xavier Chavarria

Direcció: Josep Vila Jover


Anticipada: 13 €

Taquilla: 15 €


80 minuts

CATALÀ

SALA GRAN