Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Vespres de Jazz - Just a Mood

Danza, Música

  • Vespres de Jazz - Just a Mood

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta - COVID

Inicio: sábado 21 enero 2023, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 21 ene.
21:00 h
Finalizado
Vespres de Jazz us convida a l'espectacle de dansa JUST A MOOD, de la Companyia EnJazz, amb 6 ballarins de jazz, swing, be boop, tap... Leer más

Vespres de Jazz us convida a l'espectacle de dansa JUST A MOOD, de la Companyia EnJazz, amb 6 ballarins de jazz, swing, be boop, tap dance.

Just a Mood és una peça de dansa construïda al voltant de la música de Teddy Wilson – un mestre de l'Era del Swing, pianista, arranjador i director d’orquestra afroamericà.

Just a Mood és una peça escrita en el llenguatge de les danses originals del jazz, les danses vernaculars afroamericanes nascudes a la primera part del segle XX.

Just a Mood és una peça que explora la infinita riquesa d’un univers musical complex, distingit i aleshores intens, suau però bullint de ritme, i en què tristesa i alegria són font d’una agredolça saviesa.

Just a Mood no és un esforç de recreació històrica – que intenti reproduir l'estètica i els codis de l'Era del Swing. És, més aviat, un espai de trobada entre una música escrita al segle passat, un llenguatge carregat de tradició però en contínua evolució i ballarins de l'ara.