Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Vespres de Jazz - NYC - BCN Swing Reunion

Música

  • Vespres de Jazz - NYC - BCN Swing Reunion

Ciudad: Barcelona

Lugar: Esglèsia de Sant Joan d'Horta

Inicio: sábado 3 julio 2021, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 3 jul.
21:00 h
Finalizado
Vespres de Jazz, us convida al Concert Final de la XIII Temporada, al pati de la parròquia Sant Joan d'Horta, al carrer Salses, cantonada... Leer más

Vespres de Jazz, us convida al Concert Final de la XIII Temporada, al pati de la parròquia Sant Joan d'Horta, al carrer Salses, cantonada amb carrer Rectoria, amb NYC - BCN Jazz Reunion

  • Adrian Cunningham: saxo, clarinet i veu
  • Dani Alonso: trombó
  • Gerard Nieto: piano
  • Queralt Camps: contrabaix
  • Martí Elias: bateria

Després de la llarga aturada deguda a la pandèmia, el reconegut músic Australià Adrian Cunninham es retroba amb els seus amics d’aquí per reprendre la fructífera col·laboració ja iniciada anys abans.

Ens retrobarem amb un ampli repertori que va des de l’Early Jazz i temes de la Swing Era, fins l’enèrgic so de les bandes dels carrers de New Orleans i el Rythm and Blues. Un itinerari que podeu escoltar també en els seus darrers treballs discogràfics realitzats durant aquest període tan atípic, gràcies a l’ús intel·ligent i equilibrat de les noves tecnologies.