Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Vespres de Jazz - TRONIK presenta 'WARA'

Música

  • Vespres de Jazz - TRONIK presenta 'WARA'

Ciudad: Barcelona

Lugar: Teatre Lluïsos d'Horta

Inicio: sábado 2 diciembre 2023, 21:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 2 dic.
21:00 h
Finalizado
Vespres de Jazz us convida al concert de TRONIK que presenta el seu nou disc 'WARA'. TRONIK, banda liderada per Toni Saigí, està formada... Leer más

Vespres de Jazz us convida al concert de TRONIK que presenta el seu nou disc 'WARA'. TRONIK, banda liderada per Toni Saigí, està formada per

  • Toni Saigí: piano
  • Jaume Ferrer: saxo
  • Marc Cuevas: contrabaix
  • Carlos Falanga: bateria

Tronik, liderat pel pianista i compositor Toni Saigi, edita el seu tercer treball discogràfic titulat Wara, un disc en el qual es reafirma la sonoritat d’aquest quartet capaç d’acostar-nos a l’essència del jazz a través d’un llenguatge contemporani.

Tronik és el projecte que ha consolidat als darrers anys Toni Saigi, un quartet fet a mida per interpretar a la perfecció les seves composicions i amb el que ha desenvolupat una sonoritat inconfusible gràcies a la complicitat dels seus companys Jaume Ferrer, Marc Cuevas i Carlos Falanga.