Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VI CAMINADA OLIBA - De Sant Joan de les Abadesses a Sant Pau de Segúries

Caminata

  • VI CAMINADA OLIBA - De Sant Joan de les Abadesses a Sant Pau de Segúries
  • VI CAMINADA OLIBA - De Sant Joan de les Abadesses a Sant Pau de Segúries
  • VI CAMINADA OLIBA - De Sant Joan de les Abadesses a Sant Pau de Segúries

Ciudad: Sant Joan de les Abadesses

Lugar: Davant l’Alberg Rural la Ruta del Ferro i del Carbó

De domingo 25 octubre 2020, 8:30 h a 12:15 h

Ver descripción del evento
dom. 25 oct.
08:30 h
Finalizado
Voleu gaudir del senderisme de muntanya? Apunteu-vos a la caminada Oliba per conèixer el sender del Camí Oliba, de Montserrat als Pirineus,... Leer más

Voleu gaudir del senderisme de muntanya? Apunteu-vos a la caminada Oliba per conèixer el sender del Camí Oliba, de Montserrat als Pirineus, un recorregut pels orígens de Catalunya, quan personatges tant rellevants com el Bisbe i Abat Oliba, que durant el segle XI va fer possible, a través dels seus viatges, l'arribada de nous corrents i idees al territori català, van decidir repoblar i cristianitzar aquestes terres sembrant-les d'esglésies i monestirs.

En aquesta ocasió la CAMINADA OLIBA us permetrà conèixer un tram d'aquest sender de gran recorregut El Camí Oliba GR 151, per la comarca del Ripollès, concretament el tram de Sant Joan de les Abadesses a Sant Pau de Segúries. És una caminada interpretativa amb un atractiu especial, ja que hi haurà petites explicacions durant el recorregut. Al final de la ruta es donarà un obsequi “kit del Camí Oliba” a cada participant.

El recorregut és lineal i per tant, el retorn al punt de sortida es farà amb autobús des de Sant Pau de Segúries i ens retornarà al punt d'inici de la ruta a Sant Joan de les Abadesses.