Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

El viatge de l’elefanta Sara

Culturales, Familiar

  • El viatge de l’elefanta Sara
  • El viatge de l’elefanta Sara
  • El viatge de l’elefanta Sara

Ciudad: Castelldefels

Lugar: Teatre Plaza

Inicio: domingo 24 abril 2022, 12:00 h

Ver descripción del evento
dom. 24 abr.
12:00 h
Finalizado
Dia: Diumenge 24 d’abril de 2022 Hora: 12 h Preu: 6 € Lloc: Teatre Plaza Durada espectacle: 45 minuts Idioma: Català Direcció artística... Leer más

Dia: Diumenge 24 d’abril de 2022

Hora: 12 h

Preu: 6 €

Lloc: Teatre Plaza

Durada espectacle: 45 minuts

Idioma: Català

Direcció artística i adaptació teatral: Francesca Masclans i David Cuspinera

Interpretació: Eva González

Música: Dani Molina

Companyia: Lady Alberginia i el Senyor Patata Produccions

Destinataris: infants entre 2 i 5 anys


Descripció: El viatge de l’elefanta Sara és un espectacle musical que ens transporta al món de les emocions i la imaginació. A un món on tot és possible.

Anant al darrere de la Marieta, la bibliotecària del barri, comença una aventura que ens durà a l’Àfrica. Allà coneixerem la Sara, l’elefanta somiatruites, vergonyosa i poruga, que persegueix un somni: volar amb bicicleta per damunt dels núvols. Pedalant dalt de la seva bicicleta vermella, coneixerà la resta de protagonistes i junts creuran que res és impossible.

El conte és un recorregut per les emocions dels personatges: la timidesa, la valentia, la felicitat, l’enuig i la susceptibilitat, tractades amb ulls d’infant.

La música i la poesia són presents en diversos moments de l’espectacle, que inclou cançons tradicionals cantades en directe, amb arranjaments originals compostos per Dani Molina.

L’espectacle també ajuda al desenvolupament de les capacitats expressives i la sensibilitat teatral, i estimula la receptivitat: la imaginació i la fantasia, l’atenció, l’observació i l’escolta activa.