Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Visita dinamitzada a l'exposició Origens de la Col·lecció BEEP

Culturales

  • Visita dinamitzada a l'exposició Origens de la Col·lecció BEEP
  • Visita dinamitzada a l'exposició Origens de la Col·lecció BEEP
  • Visita dinamitzada a l'exposició Origens de la Col·lecció BEEP

Ciudad: Reus

Lugar: Centre d'Art Cal Massó

De sábado 28 mayo 2022, 19:00 h a sábado 23 julio 2022, 20:00 h

Ver descripción del evento
ORÍGENS | BEEP Collection @ Centre d'Art Cal Massó, Reus | Del 26 de maig al 23 de juliol de 2022Orígens és una exposició d'art electrònic... Leer más

ORÍGENS | BEEP Collection @ Centre d'Art Cal Massó, Reus | Del 26 de maig al 23 de juliol de 2022

Orígens és una exposició d'art electrònic i digital que presenta una ambiciosa selecció d'obres de la Beep Collection que, després d’Aproximacions Creatives, la gran presentació del 2018, torna per primera vegada a Reus, després de quatre anys d'itinerància per diferents centres expositius, tals com Es Baluard Museu d'Art Contemporani de Palma, Arts Santa Mònica de Barcelona, Ars Electronica Festival de Linz (Àustria) i la producció de noves obres a través de beques en col·laboració amb institucions com el Institut Ramon Llull, el centre de producció Hangar o la Fundació Sorigué.

La Beep Collection torna a Reus, la seva ciutat d'origen, amb una nova proposta expositiva que es desplegarà al Centre d'Art Cal Massó, en concomitància amb el prestigiós simposi ISEA 2022, el 27è International Symposium on Electronic Art, que es celebrarà a Barcelona del 10 al 16 de juny.

Les visites dinamitzades per a públic individual es realitzaran els dijous i dissabtes a les 19h (consulteu calendari i reserveu plaça gratuïtament).