Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles

Culturales

  • Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles
  • Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles
  • Visita dinamitzada al jaciment ibèric Castellet de Banyoles

Ciudad: Tivissa

Lugar: Poblat iber El Castellet de Banyoles, Tivissa, España

De domingo 9 mayo 2021, 12:30 h a domingo 29 agosto 2021, 14:00 h

Ver descripción del evento
Descobrim l’època ibèrica amb una visita dinamitzada al jaciment Castellet de Banyoles, a Tivissa. A Ilercavònia, l’antiga ciutat ibèrica,... Leer más

Descobrim l’època ibèrica amb una visita dinamitzada al jaciment Castellet de Banyoles, a Tivissa.

A Ilercavònia, l’antiga ciutat ibèrica, s’hi va trobar el famós tresor de Tivissa. La visita que proposem comença al mateix jaciment, així doncs, podrem passejar per aquest indret intentant captar la veu d’aquella gent i el batec de la seva vida quotidiana. Com diu Eulàlia Bosch “una aventura cognitiva que té a veure sobretot amb la singularirat de poder recórrer camins, establerts pels nostres avantpassats, que continuen tenint alguns dels mateixos referents que van tenir per a ells: la terra sota els peus, l’orientació de les estrelles, la proximitat del riu, l’escalfor del sol, els camps de conreu de l’entorn, la seguretat de les muralles,...”.

Coneixerem tot allò que s'amaga rere les restes arqueològiques i acabarem contemplant les magnífiques vistes de la cubeta de l’Ebre des del jaciment amb una de les llums més màgiques del dia.

Horaris d'estiu (juliol i agost): dijous a les 19.30h al jaciment. Consulteu calendari.

Us hi esperem! www.codoleducacio.com