Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Visita dinamitzada al nucli antic de Tivissa

Caminata, Culturales

  • Visita dinamitzada al nucli antic de Tivissa
  • Visita dinamitzada al nucli antic de Tivissa
  • Visita dinamitzada al nucli antic de Tivissa

Ciudad: Tivissa

Lugar: Punt de trobada Espai Ilercavònia

De sábado 17 octubre 2020, 12:30 h a sábado 28 noviembre 2020, 14:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
sáb. 17 oct.
12:30 h
Finalizado
sáb. 31 oct.
12:30 h
Finalizado
sáb. 14 nov.
12:30 h
Finalizado
sáb. 28 nov.
12:30 h
Finalizado
Una visita dinamitzada per descobrir la història de Tivissa tot passejant pels carrers del nucli antic. Tivissa és una població rica... Leer más

Una visita dinamitzada per descobrir la història de Tivissa tot passejant pels carrers del nucli antic.

Tivissa és una població rica en patrimoni i plena d’història! Trobem la petjada dels nostres avantpassats més antics amb les pintures rupestres de les coves de Vilella fins a la Ciutat Ibèrica del Castellet de Banyoles, així com també dels romans amb les sèquies i manufactures d’àmfores. En aquest cas, però, farem la descoberta de la història i evolució del poble, des dels seus orígens, fins al seu entramat urbà àrab medieval i fins les remodelacions més modernes amb la famosa Baranova, deixant-nos captivar per l’esplendor del Renaixement de l’Escola del Camp, fets bèl·lics i epidèmies, el seu patrimoni festiu i cultura popular, així com també el misteri d’una església dins una altra.

Aquest estiu, a Tivissa fem història! Us hi esperem!