Finalizado

Visita guiada al Castell de Sant Esteve i Sebastià i l'església romànica de Sallent

ver detalle del evento

Lugar: Església i Castell de Sant Sebastià de Sallent

De 01-04-2023 11:00 a 01-04-2023 13:00

Categorias: Caminata, Culturales

Visita guiada realitzada per la Trenta-sisena al conjunt monumental amb les restes de l’antic castell de Sallent amb orígen al segle... Leer más

Visita guiada realitzada per la Trenta-sisena al conjunt monumental amb les restes de l’antic castell de Sallent amb orígen al segle X.

Formant part del que fou el recinte sobirà del castell, es troba l’església romànica del s.XI originàriament dedicada a Sant Esteve i posteriorment també a Sant Sebastià.

La seva originalitat rau en el fet de ser una de les poques esglésies romàniques de planta circular de Catalunya i destaca per les seves grans dimensions.

Des del Turó on s’assenta el Castell, les vistes del pla de Bages i els seus camps fèrtils, el riu Llobregat i la població de Sallent, és realment excepcional.

- Places limitades.

- Durada aproximada: 1h

- Accés: Es pot accedir amb vehicle propi fins a la zona de pàrquing habilitada.

- Com arribar: Des de la carretera secundària que uneix Sallent amb Cabrianes (Camí de Cabrianes), cal prendre el trencall que senyalitza el castell "Baixada Riu". Després de travessar les instal·lacions mineres, comença el camí de pujada al castell (senyalitzat) S'hi arriba perfectament amb cotxe.


ADVERTÈNCIA! No posar el castell directament al GPS perquè us enviarà per un camí sense sortida. Cal marcar el "Camí de Cabrianes" primer i després "Baixada del Riu" i allí seguir els cartells del castell.

Més informació a Sallent Turisme 

Las inscripciones estan cerradas.