Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VIU L'ESTIU. X anys del Museu de Sant Boi - CAN TORRENTS I LA GRALLA

Culturales

  • VIU L'ESTIU. X anys del Museu de Sant Boi - CAN TORRENTS I LA GRALLA

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Torrents

De miércoles 7 julio 2021, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
mié. 7 jul.
19:00 h
Finalizado
El Museu de Sant Boi vol recuperar, difondre i posar en valor la música tradicional i la cultura popular mitjançant activitats didàctiques,... Leer más

El Museu de Sant Boi vol recuperar, difondre i posar en valor la música tradicional i la cultura popular mitjançant activitats didàctiques, concerts, exposicions, conferències, xerrades i moltes propostes més. El departament de Patrimoni Cultural de l' Ajuntament de Sant Boi de Llobregat vol incorporar a la programació d'activitats del Museu, activitats i accions relacionades amb la cultura popular i la música tradicional.

Es per això, amb el nom de Jardí i Patrimoni cultural, oferim un ventall de propostes didàctiques, relacionades amb la música tradicional tots els dimecres del mes de juliol, a un espai ple de natura,història i futur.

***

Benvinguda a càrrec de Maria Lledó Barreda, directora del Museu de Sant Boi. Ens explicarà la història de Can Torrents, l'edifici, el jardí, les funció d' aquest espai en una casa senyorial, la recuperació dels espais de Patrimoni.

+

La Gralla. A càrrec de Lluís Gelis que ens farà la introducció i breu història de l'instrument, tipus de gralles, festes i celebracions que és toca la gralla i l'audició d' alguna peça.