Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VIU L'ESTIU. X anys del Museu de Sant Boi - SAC DE GEMECS

Culturales

  • VIU L'ESTIU. X anys del Museu de Sant Boi - SAC DE GEMECS

Ciudad: Sant Boi de Llobregat

Lugar: Can Torrents - Accès per Avinguda Maria Girona s/n

De miércoles 28 julio 2021, 19:00 h a 20:30 h

Ver descripción del evento
mié. 28 jul.
19:00 h
Finalizado
El Museu de Sant Boi vol recuperar, difondre i posar en valor la música tradicional i la cultura popular mitjançant activitats didàctiques,... Leer más

El Museu de Sant Boi vol recuperar, difondre i posar en valor la música tradicional i la cultura popular mitjançant activitats didàctiques, concerts, exposicions, conferències, xerrades i moltes propostes més. El departament de Patrimoni Cultural de l' Ajuntament de Sant Boi de Llobregat vol incorporar a la programació d'activitats del Museu, activitats i accions relacionades amb la cultura popular i la música tradicional.

Es per això, amb el nom de Jardí i Patrimoni cultural, oferim un ventall de propostes didàctiques, relacionades amb la música tradicional tots els dimecres del mes de juliol, a un espai ple de natura,història i futur.

***

El sac de gemecs. A càrrec de Francesc Sans ens presentarà la cornamusa més conegut com el sac de gemecs, un instrument dels més utilitzats a la música popular.

Ell ens farà un recorregut pel folk català més actual.


IMPORTANT. L'accés és per Avinguda Maria Girona s/n