Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

VMA CAMIL ARCARAZO TRIO

Música

  • VMA CAMIL ARCARAZO TRIO

Ciudad: Barcelona

Lugar: FUNDACIÓ CULTURAL HOSTAFRANCS Carrer Torre d'en Damians, 6-8, 08014 Barcelona

De sábado 27 noviembre 2021, 12:00 h a 14:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 27 nov.
12:00 h
Finalizado
CONCERT 12h a 13h - VERMUT 13h a 14h (1 consumició gratuïta amb l'entrada)Camil Arcarazo és un dels joves més prometedors de l'escena... Leer más

CONCERT 12h a 13h - VERMUT 13h a 14h

(1 consumició gratuïta amb l'entrada)

Camil Arcarazo és un dels joves més prometedors de l'escena del jazz català. Amb només 18 anys ja ha tocat per tota Europa i forma activament part del circuit de jazz barceloní, tant amb la guitarra com el contrabaix. En la seva música es nota la passió per la tradició de músics com Charlie Parker, Miles Davis o Bill Evans. Però per altra banda no deixa d'investigar i buscar ser part d'una nova generació de músics amb un so innovador i fresc.

En aquesta ocasió ve en format trio. Acompanyat pel versàtil i virtuós contrabaixista Martín Leiton, conegut per tocar amb mestres de l'estil com Jorge Rossy, Perico Sambeat o Santi de la Rúbia, i també d'altres generes com Jorge Drexler. A la bateria hi estarà Andreu Pitarch el bateria jove per excel·lència, que després de viure a Nova York ja torna a estar establert a Barcelona.

Tots tres ens faran viatjar a través d'un repertori d'estàndards i creure més que mai que el jazz està viu i és jove.

Camil Arcarazo - Guitarra

Martín Leiton - Contrabaix

Andreu Pitarch - Bateria