Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

**NOVA DATA** VMA FOURFROMFIVE

Música

  • **NOVA DATA** VMA FOURFROMFIVE

Ciudad: Barcelona

Lugar: FUNDACIÓ CULTURAL HOSTAFRANCS Carrer Torre d'en Damians, 6-8, 08014 Barcelona

De sábado 5 febrero 2022, 20:00 h a 22:00 h

Ver descripción del evento
sáb. 5 feb.
20:00 h
Finalizado
Els Four From Five vam aparèixer a final del 2019 quan quatre companys de feina als que ens agradaven els mateixos estils musicals... Leer más

Els Four From Five vam aparèixer a final del 2019 quan quatre companys de feina als que ens agradaven els mateixos estils musicals ens van ajuntar per fer alguns covers llogant instruments i locals d'assaig per hores. Aviat es vam avorrir de tocar, malament, els temes d'altres i vam començar a compondre temes propis.

A començaments del 2020 vam gravar dues demos en estudi i això ens va engrescar a plantejar-nos gravar un LP amb una mica més de feina de producció. A dia d'avui tenim dos temes enregistrats del que esperem sigui un àlbum de 11 cançons.

El grup està format per la Angelina Aleksyan, originaria de Rússia, a la bateria; en Ricardo Cortina de la conca minera d'Astúries a la guitarra, el Ricard Alonso de les Corts al baix i l'Aitor Iñiguez veí d'Hostafrancs a la veu i guitarra.

Encara que a tots ens agrada el Rock i tots els seus subgèneres la nostra intenció és apropar-nos al so del Grunge i el Rock alternatiu dels anys 90. Grups com Nirvana, Pavement, Girls vs Boys, Pixies, Perl Jam, entre altres, serien els nostres principals referents. Així que el públic pot esperar trobar-se al nostre directe guitarres saturades i contundents en uns temes amb una estructura senzilla amb tornades fàcils d'identificar, sense gaires complicacions harmòniques.