Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Voices From Yesterday (concert simfònic-coral)

Conciertos

  • Voices From Yesterday (concert simfònic-coral)

Ciudad: Gavà

Lugar: Espai Maragall

De domingo 11 diciembre 2022, 19:00 h a 21:00 h

Ver descripción del evento
dom. 11 dic.
19:00 h
Finalizado
La coral la Igualtat presenta l'espectacle Voices From Yesterday (concert simfònic-coral) en què interpretaran algunes de les cançons... Leer más

La coral la Igualtat presenta l'espectacle Voices From Yesterday (concert simfònic-coral) en què interpretaran algunes de les cançons més conegudes de la banda de pop-rock nascuda a Liverpool i que va ser liderada pels mítics John Lennon, Paul McCartney, George Harrison i Ringo Starr... coneguts com a The Beatles.

Un concert que ens farà reviure unes melodies creades per la banda britànica més famosa de la història de la música pop-rock, sobretot durant els anys seixanta i malgrat els anys passats, encara vigents.

Acompanyats d'una orquestra simfònica i la potència d'un gran conjunt coral, gaudirem d'una antologia que ens sorprendrà per la seva qualitat artística que s'autoexigeixen tots els seus intèrprets. Tot això sense oblidar alguns grans temes que han fet història; una recordança pels dos compositors de bandes per al cinema que ens han deixat recentment: Vangelis i Ennio Morricone. Un concert amb remembrança per no oblidar-nos d'altres temes que ens han acompanyat durant anys i que romanen perennes sobre la palestra de la música culta.