Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

WICKED, el musical grup jove

Teatro

  • WICKED, el musical grup jove

Ciudad: Llagosta, La

Lugar: Centre cultural de La Llagosta

De domingo 24 septiembre 2023, 12:00 h a 14:00 h Varias sesiones

Ver descripción del evento
dom. 24 sept.
12:30 h
Finalizado
17:30 h
Finalizado
WICKEDEspectacle final de curs del grup de teatre JOVE de La Carpa produccions.PRIMER PASE: 12:30hEl paper de Glinda ho farà Núria SEGON... Leer más

WICKED

Espectacle final de curs del grup de teatre JOVE de La Carpa produccions.


PRIMER PASE: 12:30h

El paper de Glinda ho farà Núria 


SEGON PASE 17:30H

El paper de Glinda ho farà Mar
Sinopsi:

Wicked és un musical de Broadway amb música i lletres de Stephen Schwartz i llibre de Winnie Holzman. Basat en la novel·la homònima de Gregory Maguire. La història està inspirada en els personatges de la clàssica obra de L. Frank Baum (1900), El màgic d'Oz de la qual se'n va rodar una pel·lícula homònima l'any 1939 per Metro-Goldwyn-Mayer. El musical es narra des la perspectiva de les bruixes de la Terra d'Oz; la seva trama comença abans i continua després de l'arribada de Dorothy de Kansas a Oz. Wicked explica la història de dos amics inversemblants, Elphaba (la Bruixa Malvada de l'oest) i Galinda (que posterirment pasara a anomenar-se Glinda la Bruixa Bona), ambdues lluiten deixant de banda les seves oposades personalitats i dispars punts de vista, rivalitatzen entre elles pel mateix amor, i les seves reaccions al govern corrupte del Màgic s'allunyen força, finalment, Elphaba esdevé un personatge odiat a les Terres d'Oz per la campanya que es duu a terme en la seva contra.