Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

XII Concert d'Any Nou - La Vbella Banda

Música

  • XII Concert d'Any Nou - La Vbella Banda

Ciudad: Blanes

Lugar: Carrer Ample, 26

Inicio: domingo 12 enero 2020, 19:00 h

Ver descripción del evento
dom. 12 ene.
19:00 h
Finalizado
La Vbella Banda es va fundar l'any 2006 amb motiu de la celebració per Santa Cecília, d'un concert de músics de totes les etapes de... Leer más

La Vbella Banda es va fundar l'any 2006 amb motiu de la celebració per Santa Cecília, d'un concert de músics de totes les etapes de la Banda i Cobla del col.legi Santa Maria de Blanes.

El retrobament amb antics companys i músics va animar a alguns d'ells a tirar endavant un projecte que avui coneixem com a "la Vbella Banda". Han passat forces anys i el projecte s'ha convertit en una realitat. Durant força temps ens hem bolcat a treballar una vessant que desconeixíem gairebé totalment: el món de les Big Bands i les orquestres de Jazz. Darrerament hem fet una altra ampliació de gènere musical i oferim també música de les dècades dels 70 i 80 adaptades a la nostra formació instrumental i vocal.