Finalizado

Vaya... este evento ya ha finalizado, pero te podemos ayudar a estar al día de los próximos eventos si te suscribes a nuestra newsletter. ¡Así podras reservar tu plaza a tiempo y saber qué hacen cerca de ti!

Yegor Zabelov + Fliessgewässer

Culturales, Música

  • Yegor Zabelov + Fliessgewässer
  • Yegor Zabelov + Fliessgewässer
  • Yegor Zabelov + Fliessgewässer

Ciudad: Sant Feliu de Guíxols

Lugar: Ermita Sant Amanç

De domingo 28 enero 2024, 18:30 h a 20:00 h

Ver descripción del evento
dom. 28 ene.
18:30 h
Finalizado
Yegor Zabelov + FliessgewässerAcordió, electrònica i emocióEl bielorrus Yegor Zabelov és un dels acordionistes més únics i reconeguts... Leer más

Yegor Zabelov + Fliessgewässer
Acordió, electrònica i emoció

El bielorrus Yegor Zabelov és un dels acordionistes més únics i reconeguts del món. La seva capacitat d'emocionar, tant sols amb l'acordió i els seus pedals d'efectes, és aclaparadora i capaç de connectar amb qualsevol persona, independentment del seu gust musical. Qui l'ha vist en directe no l'oblida. Milers de capes gravades una sobre l'altra per dur-nos a un viatge ritual i intens. A Sant Feliu tindrem el privilegi d'acollir un dels seus primers concerts a la península, a l'ermita de Sant Amanç, en un entorn excepcional per gaudir de prop el seu talent. Obrirà la nit Fliessgewässer, improvisador nòmada, actualment resident a Berlin, amant del risc i les textures sorprenents. Zabelov ha actuat a festivals com Les Nuits Botanique (BE), ESNS (NL), Moers festival (DE), Malmö Sommarscen (SE), Europavox (FR), Rudolstadt festival (DE), Badentre en festival (DE), Valley of Art festival (HU), Fusion Festival (DE), Vienna Accordion festival (AT), etc.

Més info: https://yegorzabelov.bandcamp.com/track/huki-bi-sajda