Finalitzat

Ostres... aquest esdeveniment ja ha finalitzat, però et podem ajudar a estar al corrent dels pròxims esdeveniments si et subscrius a la nostra newsletter. Així podràs reservar la teva entrada a temps i saber què fan a prop teu!

3000 NUITS en VOSE

Cine

  • 3000 NUITS en VOSE
  • 3000 NUITS en VOSE
  • 3000 NUITS en VOSE

Ciutat: Sentmenat

Lloc: Teatre del Coro

De dissabte 12 de febrer 2022, 19:00 h a 21:15 h

Veure descripció de l'esdeveniment
ds. 12 de febr.
19:00 h
Finalitzat
Inspirada en una història real i rodada en una presó, 3000 nits explica la història d’una mestra palestina recent casada que va ser... Llegir més
Inspirada en una història real i rodada en una presó, 3000 nits explica la història d’una mestra palestina recent casada que va ser detinguda sota falses acusacions i empresonada en una presó israeliana on va donar a llum al seu fill. A través la seva lluita per pujar el seu fill darrera els barrots, la pel·lícula traça el viatge d’una jove mare ple d’esperança, resiliència i supervivència contra tot pronòstic. 

Pel·lícula en VOSE

Hi haurà xerrada i torns de paraula després de la projecció amb l’Aritz García Gómez, politòleg i màster en Relacions Internacionals, especialista en colonialisme, amb més de 15 anys de coneixement i treball amb Palestina.

Forma part del cicle PALESTINA BATEGA, una iniciativa que ja es va dur a terme l’any 2019 impulsada per l’Associació Catalana per la Pau, amb la col·laboració de So de Pau i la Federació Catalana de Cineclubs.

Organitza el Cineclub del Coro